Assalamualaikum.. hai semua. Semalam kan Suria berkesempatan pergi ke restoran milik kawan yang sama-sama bekerja di MAS. Telah beroperasi sejak Febuari 2017. Agak menarik dekorasi restoran dia iaitu konsep adunan mewah and urban. memang tenang and feel lovely kalau berada di situ. Dan pastinya Babah & cō restoran makan sedap di Shah Alam. Sesuai bawa anak-anak juga.

Jom Lihat Dekorasi Babah & cō Restoran Makan Sedap Di Shah Alam

Kat restoran ni juga ada disediakan tempat untuk kita adakan event tertutup dengan harga yang berpatutan. Segala kemudahan di sediakan. Nak buat hi tea ke, wedding ke, majlis aqiqah ke or sambut birthday pun boleh. Nak grand macam mana terpulang.. Ruang untuk solat juga ada. Selesa la senang cerita.

With Boss NikSaidina
Antara tetamu restoran yang buat event di sini

Makanan kat sini setakat yang kami cuba memang sedap and thumbs up.

Hot Chocolate

restoran makan sedap di Shah Alam

restoran makan sedap di Shah Alam
We are now open kata Boss Nik.. jemput datang ye

Landmark untuk ke sini senang sahaja sebab dekat dengan Jakel and restoran ni sebaris dengan kedai Jovian Mandagie or Nursajat jangan mengata.. Seksyen 7 Shah Alam.

Jadi, bagi uoolss orang Shah Alam dan sekitar, kalau tak tau nak buat event kat mana, boleh try contact
Babah & Co. Boleh follow IG dorang dan WhatsApp untuk sebarang pertanyaan.
Alamat : 51, Jalan Plumbum P7/P, Pusat Komersial Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
No Phone : 017 3944548/012 227 4755
Waktu Operasi : Isnin – Ahad (11 pagi – 12 tgh malam)
                      Jumaat (3 petang – 12 tgh malam)

Babah & cō Restoran Makan Sedap Di Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *