Apa yang saya gembira sangat-sangat, saya tidak mempunyai sebarang alahan dan saya hamil juga tidak disedari oleh rakan sekerja kerana tiada sebarang tanda saya sedang hamil pun. Sentiasa cergas, tidak pernah ambil cuti sakit dan kerja berjalan seperti biasa. Jom baca lanjut Cara Atasi Alahan Ketika Mengandung

Cara Atasi Alahan Ketika Mengandung Yang Berkesan

Pengalaman mengamalkan set hamil Shaklee memberi satu pengalaman indah lebih-lebih lagi pada kehamilan ke tiga dan usia pun dah memasuki 30-an.

Kenapa saya konsisten mengamalkan setiap vitamin Shaklee ini? Selain saya telah merasai kesan yang sangat-sangat positif terhadap diri saya sejak mengamalkan supplement secara konsisten dari penghujung tahun 2012, saya tahu badan saya memerlukan setiap nutrisi yang ada dalam supplement yang saya amalkan ini lebih-lebih lagi saya sudah mempunyai dua orang anak sebelum ini, seorang ibu yang bekerja dan pada masa yang sama saya juga seorang pelajar di sebuah institusi pendidikan awam.

Jadi saya perlu memastikan diri saya sentiasa cergas, sentiasa sihat bukan sahaja untuk diri saya tetapi untuk suami dan anak-anak yang memerlukan saya sentiasa ada dengan mereka dalam apa jua keadaan.

Semasa kehamilan anak ke 2,saya disahkan mengidap kencing manis semasa hamil tetapi alhamdulillah,hamil anak yang ke 3 ini,saya bebas dari terkena kencing manis semasa hamil.

Jika dulu HB saya sangat-sangat low dan pernah bacaan sehingga 8.6 dan terpaksa berulang alik berjumpa doktor pakar diklinik, tetapi syukur sangat-sangat kali ini bacaan hb saya sangat-sangat baik.

Semoga perkongsian saya ini boleh membantu ibu-ibu diluar sana supaya menjaga kesihatan kita bukan sahaja semasa hamil tetapi sepanjang masa dan secara konsisten dan berdisiplin bagi memastikan seisi keluarga kita dapat menjalani kehidupan yang lebih cergas dan lebih sihat.

Cara Atasi Alahan Ketika Mengandung

Supplemen Cadangan Cara Atasi Alahan Ketika Mengandung

  • Ostematrix
  • Omega Guard
  • Vitalea
  • Vitamin C
  • Bcomplex
  • ESP

Kenapa perlu order sekarang set kehamilan Shaklee dengan saya.? Kerana Sudah ramai ibu -ibu diluar sana mendapat manfaat dari set kesihatan ini. Kerana saya berpengalaman luas membantu ibu-ibu hamil kembali sihat dan cergas.

Baca juga lagi artikel menarik : Kenapa Ibu Hamil Perlukan Omega 3

Untuk Order :

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Shah Alam, Pen

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

Boleh beli online (klik gambar di bawah)

beli shaklee online

 

 

 

Cara Atasi Alahan Ketika Mengandung Terbukti Selamat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *