Setiap gadis remaja mestilah menjaga kulit muka dari sekarang sebelum terlambat. Jika tidak menjaga dari sekarang mungkin akan menyesal dikemudian hari. Jom ketahui Penjagaan Kulit Wajah Supaya Sentiasa Berseri Dengan Selamat dengan Youth Skincare untuk mendapat Youth Face dengan cara atasi jerawat.

Kepentingan Menjaga Kulit Wajah Youth Skincare For Youth Face

Menjaga kulit wajah sama penting juga seperti memberus gigi dua kali sehari, begitu wajah kita. Oleh itu setiap dari kita harus mempunyai kesedaran memerangi penyakit kulit seperti :

  • Jerawat
  • Bintik – bintik hitam /Jeragat
  • Eczema dan lain-lain

Tips Cara Atasi jerawat Jerawat Youth Skincare

Jerawat akan tumbuh dengan segar bila permukaan kulit dipenuhi kekotoran. Bagi mencegahnya kita perlu lah :

  • Tenangkan fikiran
  • Jaga kebersihan kulit
  • Hindarkan makanan berlemak terutama lemak padat
  • Hindarkan pemakaian kosmetik yang berminyak

Cara Mengawal Minyak Pada Kulit Wajah

Youth Skincare bertindak dengan 4 cara asas iaitu:

Menghalang – Melindungi kulit secara aktif dari kerosakan akibat terdedah kepada sinaran matahari dan UV.

Mengurangkan – Mengurangkan penghasilan melanin yang menyebabkan kulit gelap dan kusam. Kulit akan kelihtan lebih cerah dan berseri. penggunaan yang berterusan menjadikan kulit anda kekal dengan tona yang sempurna.

Menyekat – Pigmentasi disekat dari muncul di lapisan atas kulit sekaligus menghalang kulit dari bertompok. Mencerah –

Menjadikan kulit lebih cerah dan tona kulit sekata.

Memperbaharui – Menanggalkan sel-sel kulit mati yang menyebabkan liang kulit tersumbat sekaligus menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.

 

Penjagaan Kulit Wajah Supaya Sentiasa Berseri Selamat Dengan Youth Skincare

 

Kenali Produk-Produk YOUTH Dan Fungsinya Terhadap Penjagaan Kulit Wajah

cara atasi jerawat

“Kecantikan Sempurna Diperolehi Daripada Alam Semulajadi, Disempurnakan Dengan Sains”

#1 . Luminious Gel Oil Cleanser

Oh cleanser Youth ni merupakan sejenis gel oil cleanser yang kalau dulu Suria beli jenis yang sama macam ni di drugstores harga dia pun agak mahal..

Kelebihan menggunakan jenil oil cleanser ni dia akan menambahkan kelembapan kulit dan membersih lebih baik tanpa mencederakan kulit. Sebab kan kulit kita sangat sensitif tak kan nak gosok kuat kuat sental macam belakang periuk. Bagus sangat untuk cara atasi jerawat dan mengecutkannya.

Komposisi kelikatan gel oil cleanser akan buang timbunan kotoran secara lembut. Hasilnya kulit bersih dan lembut seperti kulit bayi wowww

Dan lagi best tube Luminous Gel Oil Cleanser ni didatangkan dengan penutup smart lock. takkan berlaku lelehan yang merugikan. Punca jadi sangat jimat dan mudah utk dibawa ketika travel.

 

 

 

 

Youth Skincare Jaminan Keselamatan Tanpa Kompromi Cara Atasi Jerawat Teruk

One thought on “Youth Skincare Jaminan Keselamatan Tanpa Kompromi Cara Atasi Jerawat Teruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *