Assalamualaikum.. Suria nak kongsikan pengalaman atlet Malaysia yang memang ai guide dia makan vitamin shaklee.. Penting untuk tahu Cara atasi kecederaan otot akibat bersukan supaya elak kecederaan otot bertambah teruk dan proses healing lebih cepat.

Alhamdulillah asbab shaklee, injured recovered fast.. antara vitamin atasi masalah kecederaan otot Najib Turano yang merupakan atlet paralimpik Malaysia dalam sukan basikal ialah Vivix, Bcomplex, Omega, Ostematrix dan lain- lain.

Cara atasi kecederaan otot akibat bersukan

Cara atasi kecederaan otot akibat bersukan

sepanjang persediaan dia untuk sukan Sea KL 2017 ni, Najib Turano memang menambah baik keadaan diri dan bersiap sedia dengan vitamin shaklee sahaja.. selain konsisten dengan training yang ketat dan diet yang sihat

Cara atasi kecederaan otot akibat bersukan

Cara atasi kecederaan otot akibat bersukan

VITAMIN GUIDE DARI ATLET MALAYSIA

siapa nak makan vitamin shaklee dan dapat guide dari atlet Paralympic Malaysia..???

boleh la contact Najib Turano sendiri.. almost 3 years makan vitamin shaklee and rasa kesan terbaik.

bila baru ni injured he recovered fast dgn amalan pemakanan baik, fisioterapi serta vitamin vivix + omega + collagen powder dll..

dia bermula dengan nutriferon boost immune sebab masa memula sampai di Italy for world championship cycling tournament memang amazing sbb tak demam and selsema. Almaklum la masalah utama ialah cuaca.. sejak dari tu memang consume shaklee sampai sekarang.

orite Kita doakan sesama kejayaan team Para cycling Malaysia for gold medal KL SEA GAMES 2017. InsyaAllah

Jgn lupa contact dia eh..
whywe❤️shaklee

 

Cara Atasi Kecederaan Otot Akibat Bersukan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *