Baru ini telah diadakan pelancaran produk premium Youth Skincare daripada syarikat nutrisi terkemuka Malaysia. Pelancaran khas hanya untuk biznes leader ini diadakan di Sunway Convention Centre. Yang menariknya dalam acara pelancaran tersebut ada forum bersama saintis Mr Chris Kryou yang mengkaji tentang Youth skincare premium ni sebagai cara atasi kulit kering.

cara atasi kulit kering

Turut hadir untuk forum di BLNC hari tu, Virginie Descamps, Global Beauty Lead Shaklee yang pernah bekerja di Givenchy, Estee Lauder and La Mer cakap dia tak pernah jumpa skincare sama macam ni.

Apa kata Pakar Kecantikan Tentang Youth Skincare

“Its really a breakthrough”

“I think its amazing and so unique. And I never experienced a brand like this”

kata Virginie Descamps sebab apa Youth Skincare Terbaik :

#1. Skincare Youth Bernutrisi

Semua rangkaian dalam Youth skincare ada nutrient to repair and beautify skin. Kalau skincare lain, nutrient atau active ingredient diorang cuma letak kat serum saja tapi Youth ni, dari basuh muka, pakai toner, serum, moisturiser semua tuu semuanya ada nutrient. Tak sanggup nak skip mana-mana item pun tau..

Ada muscadine grape yang ada dalam Vivix. Makan supplemen untuk perlindungan dalaman dan pakai Youth skincare perlindungan luaran dari ancaman terik matahari woww

#2. Jaminan 100% Berkesan

Youth guarantees yang 100% orang menggunakannya, akan dapat kulit yang lebih muda. Nobody in the world make except Youth Skincare Shaklee. Ini adalah kerana Youth sendiri telah melalaui ujian keberkesanan selama 8 tahun kajian.

#3. Sedekad Lebih Muda

Dari 2/3 yang menggunakan secara konsisten dapat kulit sedekad lebih muda. Maksudnya 10 Tahun lebih muda tau hasil 100% vegan dan mempunyai 8 patent , patent pending, Superb kan.

#4. Youth Skincare Bebas 1500 Chemical

Chemical terlarang ini yang biasa ada dalam skincare di pasaran Malaysia namun tidak pada Youth Skincare dan ianya tidak diuji ke atas haiwan.

kalau kita guna produk skincare tapi belum nampak kesan sangat, saya cadangkan guna Youth. Give it a try first, inshaAllah tak menyesal…

cara atasi kulit kering

Hari tu saintis Youth cakap sangat susah sangat untuk dapatkan skincare yang natural and safe tanpa bahan-bahan toksik berbahaya tu DAN semestinya berkesan.

Kebanyakan products sama ada natural sahaja (tapi takde kesan nya pun), or wow kesan super pantas tapi rupanya formulated dari bahan yang rosakkan badanataupun bertoksid. Tapi Youth tidak ye..

Kenapa Perlu Cara Atasi Kulit Kering Dengan Youth Skincare?

Youth skincare terdiri daripada 4 basic set yang mudah dan simple iaitu :

  • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Perfecting Skin Toner
  • Age Defence Mineral Moisturiser SPF50 Day Cream
  • Advance Renewal Night Cream

Tapi jika kulit mengalami jerawat dan jeragat yang teruk di nasihatkan untuk tambah :

  • Youth Activating Serum
  • Radiance C+ E

Youth selamat, semulajadi dan berkesan.
And its possible to look younger, longer with Youth.

Baca juga : Tips Muka Cantik Dengan Selamat Dalam Masa 2 Minggu

Testimoni Youth Skincare

Tapi mesti ramai nak tahu betul atau tidak Youth skincare ini berkesan. Ya! kami sudah mempunyai testimoni untuk mereka yang telah menggunakan Youth Skincare terawal di Malaysia. Tengok la hasil nya selepas 30 days Youth Skincare Challange.

Keputusan berdasarkan setiap lapisan umur 20 tahun, 30 tahun, 50 Tahun dan juga bukan sahaja ke atas wanita tapi kepada pengguna lelaki.

 

Jadi jom order Youth Skincare dan rasai perbezaan hebatnya produk skincare bernutrisi..

kelebihan jadi ahli shaklee

 

Cara Atasi Kulit Kering Berkesan Youth Skincare Premium Terbaik 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *