Kepada sesiapa yang berminat untuk Demo Facial Beauty dengan menggunakan Youth™️ skincare yang semestinya selamat dan berkesan boleh hubungi saya. Ketahuilah ini adalah salah satu Cara Atasi Kulit Kusam yang paling berkesan.

Penting tak skincare dalam kehidupan uoolss.. pentingkan.. rata rata setiap hari ada je yang datang pada saya tanya akak saya nak kulit cantik la.. nak kulit gebu, nak kulit sihat semulajadi..

Selepas itu bila saya belek muka ada juga yg dah bermasalah jeragat, tanya pakai apa sebelum ni… selalu guna Safx je.. dah 4 customer ngadu muka ada jeragat lepas konsisten pakai set skincare from Safx..

Buat permulaan saya akan suggest supplemen. baiki dari dalam. dulu kurang nak suggest apa-apa sbb tahu semua skincare dipasaran isi dalam sama tukar jenama je.. sbb dh belek buka satu satu dan bau. Siap cuba lagi.. biasa la penjual berhemah kena tau dulu.. kadang breakout muka sendiri, so saya tahu product sekian jenama pasti ada bahan beracun terlarang. Jadi tak jual

bila Shaklee keluarkan set skincare baru yang lebih selamat ni, kami cuba dulu juga..

ni baru sekali guna, kesan dia kulit lembut, lembap, dan bermaya.. tak kusam..

menariknya tentang Youth™️ ni ialah skincare pertama di Malaysia sesuai untuk semua kulit dan semua umur..

Demo Youth Shaklee Cara Atasi Kulit Kusam

cara atasi kulit kusam

cara atasi kulit kusam cara atasi kulit kusam cara atasi kulit kusam

cam tak caya kan.. sbb apa sesuai
Sbb Shaklee invest untuk buat kajian selama 8 tahun tentang bahan yang digunakan dan jalankan ujian Skin Age Index

Lihat Hasil Home Demo Yang Lain

The Skin Age Index Pertama

menggunakan mathematics equations dan parameter to measure how exactly our skin age

based on masalah kulit seperti berikut:

  • garis halus
  • jeragat
  • Parut
  • Jerawat
  • wrinkles
  • Freckles

ujian dijalankan keatas mereka dari kalangan umur 20.30.40.50.60.70 tahun

dari data yang diperolehi dapat tahu umur sebenar kulit mereka

then Shaklee bagi pakai Youth™️ selama 120 hari

dan ambil semula data

dari hasil data tersebut dapat perbezaan ketara iaitu :

  • 100% wanita yang guna dapat kesan baik
  • 2/3 dari 100 orang wanita tersebut kulit wajah mereka shifted 10 yrs younger dari sebelum nya

kenapa juga sesuai Youth™️ dgn semua kulit??kerana dia hasil blend of natural source tanpa 1500 bahan chemical berbahaya 100% vegan tau

sbb tu uoolss kena cuba Youth™️ ni. boleh set appointment dengan kitorang untuk feels dulu.. kita enjoy-enjoy face party..

pasti hasilnya clean white fresh authentic.. genuine result gitu..

whyi❤shaklee and Youth™ is You

Baca juga : 7 Kelebihan Dan Keistimewaan Youth Skincare Shaklee Yang Wow

Home Demo Youth Shaklee Cara Atasi Kulit Kusam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *