Haiii Assalamualaikum awak- awak semua.. didoakan semoga sihat sejahtera ye, kali nak kongsi cara atasi masalah alergik dengan berkesan tanpa perlu bergantung pada ubat lagi.

Dari cerita di dalam artikel dibawah ini ialah tentang seseorang yang bernama Tim Bowden.

rawatan bebas alergik

Tim Bowden punya alergik suatu ketika dahulu. tetapi dah bebas alergik harini. Punyalah dia banyak alergik sampai doctor kata kat dia dah tiada solution atau ubat untuk baik kan dia dari alergik

Sepanjang dia alergik tu dia memang bergantung pada ubat-ubatan semata-mata (ubat makan dan ubat spray di hidung) selepas itu ada yang beritahu dia, kalau bela binatang pun akan menambahkan lagi masalah alergik tu.

Untuk membuktikannya dia cuba bela binatang dia start bela kucing sebab suka and sayang sambil untuk test masalah alahan dia sambil masih bergantung pada ubat-ubatan yang dibekalkan doctor.

Sehingga sampailah ke suatu masa, dia ni stop semua medication tadi sebab bila bergantung pada ubat-ubatan tu, badan dia jadi bertambah sakit.

Cara Berkesan Atasi Masalah Alergik

Sebagai alternatif, Tim bowden berikhtiar dengan suplemen Shaklee sebab dia teringat dia pernah baca pasal 2 jenis suplemen Shaklee ni masa zaman remaja dulu.

2 suplemen tu adalah:

  • ALFALFA COMPLEX
  • NUTRIFERON

Yang bestnya bila dia konsisten 2 suplemen tadi semua alergik dia termasuk terhadap haiwan peliharaan terus TIADA tau!

Sudahla alergik pun hilang, badan makin bertenaga dan siap boleh tidur nyenyak lagi.
Bila dia stop amik Alfalfa & Nutriferon, alahan tadi tu semua datang balik.

Jadi nampak kat situ, 2 suplemen tadi telah membantu tingkatkan imuniti dia secara semulajadi.
Dah tak perlu lagi ubat-ubatan sepanjang hidup dia!

 

cara atasi masalah alergik

cara atasi masalah alergik

Akhirnya dia putuskan untuk terus consume supplemen Shaklee dan dapatla dia tinggal dengan kucing haiwan kesayangan dia dan dalam pada yang sama telah bebas alergik.

Dari consume product dan mula jatuh cinta jadi dia pun keep sharing it dan build Shaklee bisnez selepas itu. seronoknya..

better life with quality health. ni lah namanya ‪#‎shakleeEffect‬. nak great life macam dia juga??

contact sahaja Suria eh…

cherish life . keep calm

 pakar Shaklee anda sepenuh masa

019 351 0266

Cara Atasi Masalah Alergik Dengan Berkesan Tanpa Perlu Ubat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *