Bagaimana rasa buat semakan untuk BRIM jawapan nya “Anda tidak layak” Lagi dengan keadaan ekonomi sekarang. Semua kena bertindak untuk elak berada dalam situasi kekurangan wang. Jom ketahui Cara Jana Pendapatan Dari Rumah.

Zaman dulu orang kais pagi makan pagi untuk hidup, tu kita faham la..pasai tu zaman dulu. La ni, zaman kemain maju pun ada lagi orang yang terkais-kais ni kan..

Paling terasa bila datang bulan Ramadhan, kena pulak anak dah pandai belajar puasa mintak macam-macam masa nak buka puasa.

Minggu pertama lepas gaji okey lagi, masih boleh penuhi keinginan si anak..

Masuk minggu kedua ketiga dan seterusnya.. Haih bergenang jugaklah ayaq mata tu..

Terasa sedihnya jadi makpak tak dapat nak penuhi keinginan anak kan..

Lagi sedih Tak Layak Dapat BRIM

Oppss…tunggu sat, takmo sedih-sedih ye

Ampa mau tak kami tunjuk jalan keluaq?

Dengan cara ampa join ja kami dalam #projekbuatduit2000

Anda tidak akan berada dalam situasi ini? Nak tambah income keluarga dengan buat bisnes? Nak tahu caranya? Jom join saya dalam #projekbuatduit2000

Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

Turning Point Buat Biznes Shaklee Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

Antara turning point saya sangat semangat nak buat biznes ialah rasa tercabar bila mana kawan saya warga Pakistan umur sebaya sahaja tapi dah ada pangkat datuk kat Malaysia ni.

hari ketiga dia keluar kereta baru harga hampir sejuta ringgit slumberr je dia bagi kunci suruh saya pandu..
nak dengki?

tak.. sebab dia usaha. memula sampai Malaysia umur 15 tahun modal ada rm800. menjaja menjual berjimat. sampai skang dah ada 12 biznes berbeza kat sini. hantar duit balik kampung buat rumah besar. tiap bulan sedekah makan almost rm10k.. belum campur fund duit kat madrasah atau masjid. rakyat Malaysia pula bekerja untuk dia.

kita??

asik salah sana salah sini. peluang kat Malaysia sangat la banyak, lepas itu selalu bagi alasan tiada modal la, boleh la diorang modal banyak.. atau pun nak biznes kena mula besar..
yang ianya kita ni malu tak bertempat. maka tengok je la orang senang terus senang dan cakap takpe lah dah rezeki aku macam ni

tak baik tau, Allah bagi peluang sama rata.

saya cakap kat diri sendiri kalau dia boleh kenapa tidak kita.. dlm banyak biznes lalu saya jumpa biznes Shaklee dan adalah yang terbaik antara perniagaan kalis rintangan. kita tak boleh buat sendiri vitamin belakang rumah..

contoh kalau perniagaan seperti makanan customer ada option nak belajar masak sendiri di rumah atau beli.. kalau pakaian customer ada option nak ikut kemahuan atau berjimat
supplemen adalah keperluan untuk sihat

petik posting Dr Hafiz Sulaiman

Jika kita boleh mencapai kesihatan terbaik dengan:

  • Makan tanaman/ternakan organik daripada tanah kaya nutrien.
  • Bersenam setiap hari.
  • Berpuasa isnin khamis.
  • Jauhi pendedahan stres emosi.
  • Guna alatan bebas toksik tanpa plastik, minyak wangi, deodoran, sabun organik.
  • Tidur berkualiti – nyenyak tanpa terjaga. Segar dan bersemangat selepas bangun.

.
Kita tak perlukan suplemen.
————————————————
haaa selagi 6 perkara diatas gagal kita penuhi diulangi supplemen adalah keperluan
dari sudut pandang biznes, perniagaan berkaitan ‘health” atau kesihatan sangat long term bertahan tak kira ubatan atau supplemen

tapi untuk kita nak jadi peniaga ni sila jual produk yang bagus lagi baik utk membantu pelanggan..
dan lagi best Shaklee ni modal rendah. syukur la hak pemasaran melalui sistem agen. kalau dipasarkan terus di drugstore.. takde peluang dah untuk Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

kenapa sistem agen?

sbb nak pelanggan dapat touch one to one. bukan lepas pelanggan beli kita buat tak tahu. itulah namanya perniagaan direct selling. tahu siapa penjual kenal siapa pembeli..
kalau jualan biasa macam kat supermarket tu memang sejenis lepas beli habis disitu. sistem mana lebih baik?? habis disitu atau ada connection.

ada kawan bukan warganegara lain admire nak jadi agen Shaklee.. tapi hak ni sangat exclusive untuk warga Malaysia. jadi diorang boleh beli sahaja. kalau boleh meniaga maka lenyap lagi peluang kita.. sebab mereka akan buat lagi hebat ialah produk dah bagus tinggal pasarkan. best Malaysia masih adil

Dan biznes Shaklee Tak perlu simpan stock dah boleh bermula.. peluang tetap sama rata.
pada yang krik2 tak tau nak mula berniaga apa cari la saya.. kita ajar cara. InsyaAllah boleh berjaya..

Baca Juga : Kelebihan Jana Pendapatan Sampingan Sambil Belajar

HUBUNGI SAYA SEGERA MENTOR BIZNES ONLINE ANDA. 

Ketahui Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

KITA TEMBUSI PASARAN GLOBAL BERSAMA-SAMA

NURSURIA TURANO

0193510266

PENGEDAR SHAKLEE CYBERJAYA

Cara Jana Pendapatan Dari Rumah Check BRIM Masuk Setiap Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *