Cara Memilih Essentials Oil Yang Terbaik Dan Selamat. “MAHALNYA SEBOTOL ESSENTIAL OIL, TAKKAN SAPU-SAPU JE BOLEH BAIK?” mesti ramai masih tertanya dengan keberkesanan essential oils. Saya juga begitu pada mulanya. Alhamdulillah lepas dah guna baru tahu dan percaya.

Ajaib Sungguh Tumbuh Tumbuhan Ciptaan Tuhan

PREMIUM STARTER KIT – a worthy investment for family⠀
essentials oils murah
Pernah tak mak-mak kat sini…⠀
kalau anak tak sihat, gigih pergi bakar garlic, lenyek dan buat minyak utk sapu kt anak ?⠀
ATAU gigih hiris bawang besar dan letak dalam piring dekat-dekat dengan anak bila anak-anak tak sihat? atau lekat kan kat kipas ? FB pernah viralkan kan⠀
ATAU sedut cendol anak nk bagi dia selesa bernafas? Dah menebal bunyi dan anak tak tahu macam mana nak keluarkan sendiri, so mak kena la bantu untuk sedut.⠀
ATAU penat berjaga malam layan karenah anak merengek sebab tak sedap badan/ tak sihat ? Hiris lemon bagi berendam tapi suhu tak turun-turun, hiris banyak lagi lemon? Kadang tu takde lemon dalam peti ais mati kutu⠀
Kami pernah alami semua perkara di atas. Dan kami yakin, ada juga mak-mak yang diuji lebih berat dari itu!⠀
Sekarang dah ada YLEO amat memudahkan. Semua minyak pati is READY, as easy as uncap the bottle, sapu di tempat yang betul dengan teknik yang betul (distributor yang kita beli wajib guide)⠀
YLEO adalah minyak pati yang natural, tiada bahan tambahan terlarang, tiada bahan sintetik. 100% pure and organic & therapeutic grade bukan hanya pakai claim tapi dijamin dengan program ‘SEED TO SEAL’. YLEO dijaga rapi sejak dari anak benih & tanah!⠀
Alhamdulillah for the great creations of God-created plants⠀
Kalau benda orang dok kata mahal tapi ramai dah pakai positive impacts not just on one kids, even kena keluar beratus ringgit pun orang masih beli & akan cari sebab nampak ‘WORTH’ atau ‘VALUE’ of that investment. Keluar jalan-jalan pun duit mengalir mcm air kurang-kurang RM50-RM100 sekali keluar. Apa lah sangat harga utk kesihatan keluarga. Being healthy is not an option or trend ye…⠀lagi kan pula zaman covid19 ni
Like i said…⠀
‘IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, ILLNESS IS NOT THAT CHEAP EITHER’⠀
⠀⠀
Here’s an amazing essential oil fact for you

One drop of essential oil is enough to cover every cell in your body with 40 THOUSAND molecules!⠀
Cara Memilih Essentials Oil Yang Terbaik Dan Selamat
Essential Oils molecules are very very small sehinggakan boleh merentas dari sel ke sel, blood-to-brain barrier dengan sangat pantas!⠀

That’s why with pure, high quality essential oils, you only need a single drop 💧 to experience powerful result!⠀

Setitik sudah cukup!⠀
#sapusapujesettle⠀
Jadi sebotol Essential Oil yang ada 80-200 titik boleh bertahan selama 3-6 bulan, bergantung pada kekerapan & bilangan anak😝⠀

Cara Memilih Essentials Oil Yang Terbaik Dan Selamat

2 bulan lepas, untuk nilai kesihatan yang memudahkan hidup saya sebagai seorang ibu, isteri, dan juga sebagai org yg diberi amanah utk menjaga kesihatan diri sendiri dan org yg saya sayangi… I SAID YESSSSS to that EXPENSIVE bottles, because my kids & my health are wayyyyy more valuable, alhamdulillah⠀



Saya suakan anda solution ini #sharingiscaring, mahu sembang minyak? You know where to find me⠀

❤️⠀
Nur
Your Trusted YL Consultant⠀

HUBUNGI SAYA

Dengan Klik Link Di Bawah semestinya untuk Cara Memilih Essentials Oil Yang Terbaik Dan Selamat

http://essentialoilnur.wasap.my/

#YoungLivingAdvocate⠀
#Oilylicious⠀
#SuperOilers™️⠀
#notyourregularYLdistibutor⠀
#yleo⠀
#younglivingessentialoils⠀
#younglivingmalaysia⠀
#essentialoilmalaysia⠀
#EssentialOil⠀
#minyakpati⠀
#masyarakatperlutahu⠀
#sayajual⠀
#naturalremedy⠀
#starterkit⠀
#premiumstarterkit #PSK⠀
#EOmurah

atau boleh ikuti lagi perkongsian minyak di FACEBOOK SAYA 

 

Cara Memilih Essentials Oil Yang Terbaik Dan Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *