Kerja di awan biru sememangnya nampak sangat menyeronokkan. Tetapi di sebalik kerja tersebut tersimpan seribu satu rasa keletihan. Walaupun badan letih akibat perubahan masa dan bebanan tugas sepanjang penerbangan.. semua anak kapal hendaklah tetap memberikan layanan terbaik kepada para penumpang. Mereka sentiasa tersenyum jadi vitamin cara mengatasi keletihan memang disarankan kepada mereka.

Baru ini Suria dihubungi oleh rakan yang bekerja di syarikat penerbangan antarabangsa. Dengan jadual kerja yang padat mereka tidak sempat untuk mendapatkan bekalan vitamin yang terbaik.

Berurusan dengan saya memang sangat mudah. Kerana konsultasi di berikan melalui whatapps dan berterusan membuatkan mereka selesa. Bila mereka touch down di KLIA saya akan cod terus.

Kenapa Anak Kapal Perlu Vitamin Tambahan??

  1. Terdedah dengan banyak virus atau kuman dari berbagai tempat asal penumpang penerbangan
  2. Mudah terkena slipped disc kerana menolak trolley cart yang berat atau membantu penumpang menguruskan hand carry mereka
  3. Menghadapi banyak kerenah penumpang menuntut kesabaran yang tinggi
  4. Perlu sentiasa bertenaga untuk bertugas dengan jenis pesawat yang besar
  5. Perlu sentiasa kelihatan segar, kemas dan menarik.
  6. Perlu sentiasa berfikiran positif.
  7. Waktu kerja yang merentas masa boleh mengganggu biological clock badan.
  8. Perut mudah masuk angin kerana sibuk dengan tugas

Menurut pengalaman rakan Suria yang berkhidmat sebagai anak kapal rata-rata memberikan respond baik setelah konsisten menggunakan vitamin Shaklee.

Jom Lihat Apa Kata Anak Kapal Tentang Vitamin Shaklee

VITALEA BAGUS OPERATE NITE FLITE TAK PENAT
MAHU ORDER VIVIX FOR BLOATED STOMACH
SAMPAI LONDON DAN TIDAK PENAT
cara mengatasi keletihan
SIBUK FLY TAPI PERLUKAN VITAMIN

patut la mereka boleh perform bertugas hingga dapat best award. ini lah rahsianya cara mereka mengatasi keletihan ketika bertugas. memang pilihan bijak sebab vitamin Shaklee sememangnya selamat berkesan dan natural dan semestinya tidak memberikan kesan buruk jika ambil secara konsisten. Malahan akan beri kesan lebih baik jika diamalkan untuk tempoh masa yang lama.

Antara Pilihan Vitamin Cara Mengatasi Keletihan

Vitalea

Vivix

Nutriferon

Ostematrix

Omega Guard

mengapa dengan mengambil vitamin terbaik cara mengatasi kepenatan ini kerana jika badan cukup nutrisi dan berfungsi dengan baik maka akan terserlah di wajah dan sekaligus mampu hadapi apa-apa masalah ketika bertugas dengan lebih bertenang. InsyaAllah

 

 

Cara Mengatasi Keletihan : Rahsia Si Pramugari Cantik Kekal Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *