Vertigo iaitu keadaan berasa dirinya atau persekitaran seperti berpusing-pusing, telinga berdengung, pandangan kabur, mual dan muntah-muntah. Vertigo ini akan menyerang 5-6 kali setahun. PENGALAMAN SUAMI PUAN MASITA DISERANG VERTIGO AKIBAT RESDUNG YANG KRONIK PULIH DENGAN RESVERATROL SHAKLEE adalah cara merawat vertigo yang terbaik.

Baca pengalaman Puan Masita atau nama panggilan beliau Cikta

Pengalaman Cara Merawat Vertigo

Hai Cikta nak berkongsi kisah pengalaman suami diserang resdung yang kronik.

Bercerita tentang resdung, mesti ramai yang seperti Cikta. Cikta sebelum ni menganggap resdung atau dikenali dengan nama sinusitis ni sebagai satu penyakit biasa. Sehinggalah suatu hari suami Cikta sendiri terpaksa dirawat di Hospital kerana menghidapi sinus yang teruk.

Bermula dengan kerap bersin dan selsema diawal pagi. Suami Cikta juga kerap diserang vertigo. Mula-mula memang ingat suami hanya mengalami tekanan darah rendah. Tapi lepas buat checkup Doktor diagnosed sebagai vertigo iaitu keadaan berasa dirinya atau persekitaran seperti berpusing-pusing, telinga berdengung, pandangan kabur, mual dan muntah-muntah. Vertigo ini akan menyerang 5 6 kali setahun. Yang paling merisaukan bila dapat tau vertigo boleh menyebabkan masalah pendengaran atau pekak.

Pada March 2017,

suami Tiba-tiba diserang demam panas. Disitulah segalanya bermula, bila check darah denggi semua negative. 3 hari masuk lebih kurang 12botol air. Demam kebah tapi kepala masih sakit. Tersangat risau masa itu.

Disebabkan Suami ada sejarah sinus semasa dia sekolah dahulu. Jadi masa hari keempat Doktor menyuruh suami menjalani ‘Ct Scan.’

Resultnya…. jeng jeng jeng…

Sakit kepala itu memang disebabkan oleh sinus yg teruk. setiap saluran dan rongga di muka belah kiri penuh dengan sinus. belah kanan pun tinggal sedikit ruang. Allahhuakbar! Dan sinusnya telah dijangkiti kuman.

Suggestion Doktor tentunya pembedahan. kosnya RM15000 – RM20000.

Cara Merawat Vertigo Ikhtiar Dengan Vivix

Disebabkan kos yang tinggi, kami mengambil keputusan untuk ikhtiar cara lain dulu iaitu mencuba Vivix Shaklee dan ubat hospital terlebih dulu dengan harapan tidak ada pembedahan yang akan berlaku.

2 minggu istiqamah makan Vivix Shaklee setiap hari. Alhamdulillah semasa pergi checkup semula. Sinus yang telah dijangkiti kuman sudah tiada dan rongga seperti sediakala. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah!

Kini suami bebas vertigo dan resdung.

cara merawat vertigo

Jadi jika anda rasa vivix tu mahal, try la sakit. kosnya menelan beratus kali ganda dari harga sebotol Vivix Shaklee. Serious!

Terima kasih Shaklee dan Supermom.

Bagaimana Resveratrol Merawat Vertigo

  • Vivix bukan ubat. Ia adalah sejenis supplemen (vitamin) yang mengandungi resveratrol dan polifenol  ini sangat kaya dengan antioksidan.
  • Kebiasaannya tubuh manusia sakit di sebabkan oleh kurang vitamin dan nutrisi. Bila kurang vitamin dan nutrisi, badan kita yang sepatutnya mampu melawan penyakit, akan menjadi sakit bila berhadapan dengan radang, bakteria atau virus.
  • Seperti contoh vertigo, kemungkinan datangnya gangguan di bahagian dalaman telinga di sebabkan oleh radikal bebas yang datang masuk dari udara sekeliling yang tercemar.
  • Vivix membantu untuk baik pulih bahagian dalaman telinga yang rosak akibat radang atau jangkitan bakteria dan virus.
  • Vivix juga membantu membetulkan saraf dan bahagian dalam otak yang terganggu yang menyebabkan ‘central vertigo’.
  • Antioksidan dalam Vivix mampu bertindak sehingga ke peringkat sel.
  • Bila sel dah sihat, organ dalam telinga dan bahagian-bahagian dalam otak yang menjadi punca vertigo; dapat berfungsi dengan sebaiknya.
  • Insya-Allah vertigo akan perlahan-lahan menghilang.
  • Oleh kerana Vivix bukan ubat, ia mengambil masa yang sedikit lama untuk baik pulih mana-mana yang rosak dan perkuatkan sistem imun badan supaya kuat melawan serangan luar.

Jadi, untuk alternatif merawat vertigo, saya cadangkan anda dapatkan 2 botol Vivix untuk dihabiskan dalam masa dua bulan.

Botol pertama akan baik pulih kerosakan sel diperingkat dasar. Selepas botol kedua, insya-Allah anda akan nampak mula rasa dunia semakin pulih tak pusing-pusing.

Baca Juga : Testimoni Cara Tingkatkan Imun Badan Kanak-Kanak

Adakah Supplemen Cara Merawat Vertigo Ini Selamat?

Sudah semestinya kerana Shaklee telah menjalankan beribu ujian klinikal setiap tahun bagi memastikan supplemen ini selamat dan tulen tanpa sebarang kompromi. insyaAllah.

Untuk Order :

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Shah Alam, Pen

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

Boleh beli online (klik gambar di bawah)

beli shaklee online

 

 

 

 

Cara Merawat Vertigo Dengan Sirap Resveratrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *