Baru ini saya menerima panggilan kecemasan dari seorang pelanggan. Sudah berminggu pakcik beliau mengalami demam dan asyik keluar masuk hospital. Keadaan kayap yang dikatakan kayap jenis ular yang dihidapi oleh pakcik beliau agak teruk dan serius. Tapi ini betul-betul mengejutkan selepas 4 hari dia hubungi saya semula. Saya diberitahu DEMAM KEBAH KAYAP MULA HILANG. Jom ikuti perkongsian tentang cara pulihkan kayap

Apa Itu Kayap

Dalam istilah perubatan, kayap dikenali sebagai “herpes zoster”. Punca penyakit kulit dan saraf ini terjadi adalah disebabkan oleh virus varicella zoster (VZV) yang menyebabkan timbulnya ruam di permukaan kulit yang amat pedih dan muncul juga kelepuhan pada bahagian tertentu tubuh.

Pencetus penyakit kayap ini adalah apabila virus VZV ini diaktifkan. Sebenarnya, virus ini sudah berada dalam tubuh apabila seseorang itu mengalami penyakit cacar air atau chickenpox. Setelah cacar air ini sembuh, virus tersebut berhibernasi dalam pusat saraf dan akan mula menyerang apabila sistem imun berkeadaan lemah. Ia akan menyerang urat saraf sehingga menyebabkan radang saraf.

Golongan Berisiko

#1. Golongan yang lebih berusia iaitu umur lebih daripada 50 tahun. Semakin berusia, tanpa pengambilan supplemen seperti Nutriferon, sistem imun akan semakin berkurangan.

#2. Sistem pertahanan badan yang lemah disebabkan faktor tertentu seperti jangkitan virus VZV dan kesan sampingan ubat seperti steroid.

cara rawat kayap

Cara Pulihkan Kayap Dengan Cepat

Pelanggan saya telah memesan supplements vivix atas sebab keadaan kayap yang di hidapi oleh pakcik beliau agak serius sehingga mendapat demam berterusan dan hilang selera makan. Beliau tidak sanggup membiarkan pakciknya menderita menanggung sakit akibat kayap.

Dia terus minta saya hantar Vivix segera supaya dapat beri kelegaan cepat kepada pakcik. Syukur dengan tindakan bijak dia kerana pakcik beliau semakin hari semakin sembuh.

Dalam Shaklee, suplimen yang boleh membantu untuk tujuan ini adalah Nutriferon, Vivix dan garlic. Tetapi pelanggan saya mengambil supplimen Vivix sahaja atas faktor kewangan terhad.

BAGAIMANA PULA VIVIX MEMBANTU MASALAH KAYAP?

Vivix miliki satu teknologi yang membantu dalam memulihkan sel sehingga ke DNA. Ia merupakan antioksida yang sangat tinggi. Gabungan vivix dan nutriferon akan membuatkan sistem pertahanan badan semakin meningkat dengan jayanya. Dan pada masa yang sama akan membantu memulihkan pesakit kayap pulih dengan lebih cepat. Vivix membantu dalam mengatasi simptom-simptom sakit saraf atau keradangan yang dirasai oleh pesakit kayap ini. Juga membantu memberikan tenaga yang cepat secara semulajadi.

Baca juga : Tentang Apa Kebaikan Vivix Shaklee

cara pulihkan kayap

Jadi hubungi saya segera untuk sebarang nasihat terbaik tentang produk cara pulihkan kayap. InsyaAllah saya benar-benar ingin membantu.

UNTUK ORDER boleh hubungi saya:

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

atau jika punya kad kredit boleh beli terus online 

(klik gambar dibawah)

beli shaklee online

Cash On Delivery : Banting, Shah Alam, Putrajaya, Selangor 

Penghantaran Melalui Courier : Ke Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak

Penghantaran Melalui e-Parcel : Ke Seluruh Dunia

kelebihan jadi ahli shaklee

 

Rahsia Kayap Hilang Dalam Masa 4 Cara Pulihkan Kayap

2 thoughts on “Rahsia Kayap Hilang Dalam Masa 4 Cara Pulihkan Kayap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *