Cara jana income dari rumah? Ada ke? Cuba nak jana pendapatan sampingan tapi tak tahu bagaimana..? terbeban harga minyak naik..? keciwa tak dapat BriM..?

dah dah dah.. letz move on. Suria dah bantu kawan – kawan buat side income tanpa rasa terpaksa. semua enjoy sharing dari makan sendiri pastu rasa kesan pastu jana pendapatan..

tarikh 15hb sure senyum ada duit tambahan masuk kachiiing dalam bank ikut usaha masing masing. tak perlu banyak syarat cuma berlapang dada dan boleh diajar. tapi bukan goyang kaki harap duit turun dari langit.. nope nope ye..

Cara jana pendapatan tambahan

Kenapa Perlu Ilmu Dari Saya

Dalam apa yang kita nak buat semestinya perlu ilmu. as small unit..

kita la department marketing, kita la department sales, kita la boss, kita la manager, kita la juga department technical, kita la department logistics, akaun juga nak jaga

so kena sentiasa refresh ilmu.. tak penat ke buat semua.. jawapan dia tak! malah lebih satisfied sbb dpt belajar uruskan dengan bijak.. dan lebih penting dapat Cara jana income dari rumah dan itu tidak mustahil..!!

Cara jana pendapatan di rumah

camne nak bijak..? Tingg je ke.. tak la kita tuntut la ilmu dari yang dah berjaya.. Dengan pengalaman saya dapat ilmu marketing di kelas-kelas saya hadiri yang dianjurkan oleh Daya eUsahawan ataupun Shaklee insyaAllah saya akan share ilmu tersebut untuk bantu anda pula cara jana income dari rumah

Selain tu ilmu dari warga keluarga Shaklee pun sangat bermanfaat. haa sesambil dapatkan semula aura positive then leh la chit chat ngan ahli keluarga supermom yang lain. semua sejenis mak mak yang belajar tetinggi pastu berhenti kerja dan bergaji.. dah kenapa..???  mereka juga surirumah yang berjaya JANA INCOME DARI RUMAH.

Cara Jana Income Dari Rumah Tanpa Modal Besar

– Jadi Dropship product

– Jadi Agen Dengan RM69.90 dan apa yang akan anda dapat..?? bila join team INFINITY Shaklee Suria :

  1. Sokongan teamwork terbaik tidak la rasa buat biznes sensorang kannn…
  2. Online and offline coaching
  3. Cara buat sales berkali kali
  4. Cara buat blog dengan berkesan
  5. Teknik menarik untuk fb and instagram
  6. Cara menghadapi customer dan closed deal

best kannn.. jangan tunggu lagi. meh sihat berpendapatan secara berjemaah. lihat its proven untuk kita tambah pendapatan dari rumah sama ada anda seorang suri rumah atau yang sedang bekerja..🤓

Cross Coaching
Bonus Statement Shaklee “Pay To Infinity” 

Alhamadulillah🌼🌼
man jadda wa jadda | siapa yang berusaha pasti berjaya

Antara sebab untuk saya tidak bekerja semula lagi dan serius berbiznes ialah… Semua demi anak-anak..

7 tahun akan datang ni menentukan sahsiah mereka for next 7 years.. tak mampu nak kawal semua tapi saya ambil satu langkah ke belakang untuk improve dan bina masa hadapan semula. InsyaAllah

Cara jana pendapatan di rumah

terus istiqamah tuntut ilmu dan sebar ilmu.. JAngan lupa hubungi saya ya…

whyi❤️shaklee

Duduk Rumah Tapi Senyap-Senyap Buat Duit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *