Assalamualaikum.. perjalanan saya bermula dengan sekadar makan sendiri atas sebab menghadapi eczema yang teruk. Dengan melihat kesan baik yang ketara pada sahabat sepejabat membuatkan hati meronta-ronta untuk mencuba dan suka sangat dengan kelebihan menjadi ahli shaklee ni.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Produk pertama yang saya cuba ialah ESP. Keadaan muka yang pedih lega sangat selepas dua hari pengambilan ESP. Sejak dari itu langkah pertama ialah jadi ahli untuk belian seterusnya dengan harga terendah.

Dari makan sendiri saya mula sharing dengan kawan-kawan kebaikan shaklee dan pada 2015 sejak retrenchment dan dari buat part time bisnes sebelum ini saya buat full time and serius berbisnes shaklee. Memang berbaloi ser

Kenapa Perlu Jadi Ahli Shaklee

Memang ramai sangat dah pengguna tegar Shaklee sungguh berpuas hati dengan produk Shaklee ni. Sebab itulah biasanya untuk penjimatan berganda-ganda, pengguna tegar Shaklee akan terus daftar jadi ahli Shaklee untuk pembelian produk Shaklee seterusnya. Bukan sahaja memang semakin menjimatkan, malah memang ada banyak sangat benefit lain dengan mendaftar jadi ahli Shaklee.

pengedar shaklee banting

Come back yang sangat sangat saya hargai. Saya dapat rank up pada January 2017 dan jana pendapatan yang boleh buat bayar hutang, saving tanpa keluar modal yang besar.

Dan hari Sabtu 14 Oktober 2017 lepas kejayaan saya rank up sebagai Supervisor diraikan oleh Shaklee di Pullman Putrajaya Lakeside. Hadir sama mak shaklee saya yang rank up Senior Supervisor juga. Keluarga biznes FJM juga ada.

pengedar shaklee banting kelebihan menjadi ahli shaklee

Terbukti dengan Shaklee ramai ibu-ibu yang yang punya kerjaya hebat seperti peguam, doktor, engineer sebelum ni boleh berhenti kerja dan beri tumpuan penuh dalam mendidik anak-anak dirumah and dalam pada sama dapat juga pendapatan.

kelebihan menjadi ahli shaklee

Best Thing About Shaklee Is Ukhwah.

CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

Cara jana pendapatan di rumah

1. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Daftar Ahli Shaklee dengan yuran hanyalah RM 68.90 dan postage membership kit RM10.60 (total hanyalah RM79.50). Jika ingin mendaftar sahaja tanpa membeli barang juga boleh, jika ada barang nak beli sekali pon boleh, Kesemua barang terus dengan harga ahli dan menggunakan ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula.

2. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?

Boleh sangat. Sekiranya memang ada produk nak beli sekali sengan membership, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak mencecah 200 points, anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Memang penjimatan berganda-ganda.

Bantu Bagaimana Boleh Jana Pendapatan

Yaaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni. Tapi katakan la 1 hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau dan jual harga retails. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless :lol:. Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Ops secara tak tersengaja lah dapat duit, dalam pada nak tolong orang tu. Kan ke best tu. Sebab tu la masa register jadi ahli Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite. Haaa dah jadi vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Saja-saja daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri tapi tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Kan mudah.. Lagi banyak kita enjoy sharing kebaikan jadi ini akan bertukar ke sumber pendapatan.

Cara jana pendapatan di rumah

Kelebihan Bersama Infinity Family Saya

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Infinity Shaklee Family Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya

Jadi Jangan Lepaskan Peluang!!!!

kelebihan menjadi ahli shaklee

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

kelebihan jadi ahli shaklee

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Boleh Jana Pendapatan Di Rumah

One thought on “Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Boleh Jana Pendapatan Di Rumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *