Akhirnya selepas lapan tahun penyelidikan saintifik, Shaklee telah mengeluarkan produk penjagaan kulit dan anti-penuaan YOUTH®. Dengan 8 patent dan patent pending, Youth direka untuk membantu anda kelihatan lebih muda tanpa menggunakan bahan-bahan berbahaya. Ini lah 7 kelebihan skincare Youth.

Hasilnya ramai orang yang teruja bahawa mereka boleh kelihatan muda di luar dan merasakannya dari dalam. Memang istimewa Youth Skincare Shaklee.

7 Keistimewaan Dan Kelebihan Skincare Youth Shaklee

#1. Shaklee YOUTH® Regimen Penjagaan Kulit & Anti Penuaan

Di dunia hari ini, semua orang tidak mahu mengorbankan kesihatan untuk kelihatan cantik, sebab itu dengan Shaklee YOUTH anda tidak perlu berbuat begitu ini antara kelebihan skincare Youth.

Untuk aspek KESIHATAN, Youth direka untuk menyediakan nutrien yang selamat dan berkesan untuk kulit anda dalam masa sama  membantu anda mengurangkan satu dekad penuaan keatas kulit anda. Maksudnya 10 tahun kulit lebih muda!!

Dalam ujian klinikal Shaklee, 2/3 wanita kulit mereka beralih usia ke satu dekad yang lebih muda dan 100% yang melalui ujian klinikal tersebut telah melihat kulit mereka menjadi lebih muda. Terbukti berkesan.

 ANDA BOLEH MENGHAPUS SATU DEKAD PENUAAN. TERBUKTI

kelebihan skincare youth

#2. Youth Shaklee Science

Kunci untuk kulit yang kelihatan muda dan berseri adalah pembaharuan sel. Makin lama, kulit kita mula menghasilkan kurang kolagen dan tidak elastin dan mula kelihatan kusam dan membosankan.

Kebanyakan produk penjagaan kulit di pasaran memfokuskan pada permukaan kulit kita tetapi bukan Youth, kerana produk ini berkesan menyerap hingga ke tahap selular.

Shaklee telah menemui cara untuk perbaiki penuaan kulit kita dengan fokus di peringkat selular dan Shaklee mempunyai sains untuk membuktikannya. Kami mempunyai keputusan ujian klinikal untuk membuktikan bahawa penampilan kulit boleh dialihkan ke satu dekad lebih muda.

Sekarang Youth benar-benar satu kejayaan dalam bidang sains. Bukan sahaja ia merupakan satu kejayaan tetapi ia juga telah dicapai tanpa menjejaskan keselamatan sumber bahan-bahan yang digunakan.

BEBAS 1500 RACUN MERBAHAYA

#3. Decade Of Aging Dipadamkan

Shaklee bekerjasama dengan pakar kulit bertaraf dunia untuk membangunkan Skin Age Index dan membuat langkah untuk mengira usia kulit kita. Indeks ini melihat faktor seperti kerutan muka, saiz liang muka, tone warna kulit, kelembapan kulit, tekstur kulit, hiper pigmentasi, cahaya, dan kendur dengan data klinikal objektif.

Sesungguhnya kulit kita mula hilang keanjalan seawal umur 20 tahun atas faktor persekitaran yang semakin teruk.

Apabila Shaklee mengaplikasikan Skin Age Index pada peserta dengan melihat kulit mereka sebelum dan selepas menggunakan Youth, Shaklee mendapati bahawa 100% peserta secara klinikal mempunyai kulit yang lebih muda selepas menggunakan Shaklee YOUTH. Bukan sahaja setiap wanita melihat hasil dalam kulit mereka tetapi 2/3 wanita sebenarnya mengalihkan kulit mereka menjadi satu dekad yang lebih muda!

100% VEGAN DAN FREE GLUTEN

#4. Youth Skincare Sesuai Untuk Lelaki Dan Wanita

Ramuan dari sumber alam yang membolehkan Yout Skincare digunakan oleh lelaki mahupun wanita. Jika kulit lelaki mendapat kesan yang baik, maka jika wanita yang menggunakannya lebih lebih lagi mendapat kesan yang woww.

#5. Youth Skincare Beyond Organic

Terima kasih kepada dedikasi Shaklee untuk kesucian dan keselamatan produk, Shaklee mencapai keputusan  ini dan mengelakkan bahan yang dipersoalkan, dan berbahaya. Bagaimana Shaklee melakukan ini?

Nah, ini lah ramuan utama Youth berasal dari bahan-bahan alam dan botanikal termasuk ekstrak Lotus Japonicus, ekstrak Apple Core dan anggur Muscadine.

KESIHATAN menggunakan sains Youth Skincare ini memberi protein kepada kulit membantu memberi isyarat kepada sel untuk terus menghasilkan kolagen dan elastin.

YOUTH is also Dermatologist Tested, Hypoallergenic, Suitable for Sensitive Skin, Non-comedogenic, Ophthamologist tested, Gluten Free, 100% Vegan, and Cruelty Free.

kelebihan skincare youth

#6. Ciri Pembungkusan Youth Skincare Yang Kemas Dan Menjimatkan

Luminous Gel Oil Cleanser mempunyai smart cap yang mengelakkan lelehan berlaku.

Radiance C + E adalah vitamin C + E yang memang sangat pure dari tumbuhan. Kita pun tahu kan vitamin C dan E ni mudah teroksida dan mudah rosak oleh sebab itu, kapsul tu sendiri adalah teknologi dari Paris, untuk pastikan purity Vitamin C + E dalam tu tak mudah rosak nanti bila kita nak pakai.

Youth Activating Serum pula mempunyai close in out cap. Bila nak gunakan baru pusing dan nozzle keluar. Tak takut dah untung kehilangan penutup serum.

Semua botol pembungkusan ini juga dari bahan mudah lerai oleh alam, dan lagi as shaklee prinsip plastic tube tersebut juga jenis biodegradable yang mesra alam.. cun la nak cantik pun tetap fikirkan tentang masa hadapan anak-anak sebab kita akan tinggalkan bumi yang selamat untuk mereka.. best kan kelebihan skincare youth

kelebihan skincare youth
Sesuai Dijadikan Hantaran Kahwin

Baca Juga : Youth Skincare Jaminan Keselamatan Tanpa Kompromi Cara Atasi Jerawat Teruk

#7. Testimoni Youth Shaklee 30 Days Challenge

lihat sendiri selepas penggunaan selama 30 hari.

testimoni youth skincare testimoni youth skincare testimoni youth skincare

BELI  YOUTH SkinCare Pack DAN MULAKAN HARI INI!!

UNTUK ORDER hubungi saya:
PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

kelebihan jadi ahli shaklee

 

 

 

 

 

7 Kelebihan Dan Keistimewaan Youth Skincare Shaklee Yang Wow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *