Assalamualaikum semua.. Had a busy day sampai ke waktu ini.. tapi gigih juga nak menulis dari hati. Untuk hidup hebat hati memang kena kering. tapi jangan pula sampai takde belas ikhsan. Allah pun tak suka macam tu. Follow my health journey info untuk My New Start 2017

My New Start 17 January 2017

ni masih sambung lagi kerja kerja yang bertangguh. minta dipermudahkan semua urusan esok hari dan semoga yang baik baik sahaja akan berlaku. banyak refleksi diri kena buat..

semoga blog ni dapat beri manfaat kat semua orang dari segi peningkatan tahap kesihatan, kesedaran penjagaan diri… tips melancong dan parenthood dan banyak lagi.

doakan Suria istiqamah sentiasa.

be amazed be inspired be you.. My New Start

bila decide untuk bekerja sendiri and focus dengan Shaklee bisnez , rasa inspired sangat dengan kawan kawan in team iReach yang hebat. the supermama yang memang ada yang full time or part time berbisnez Shaklee.

tak semua kejar kan kemewahan tapi kebanyakan dari kami memang mahu kehidupan yang lebih sihat untuk semua ahli dalam keluarga.. really pursue that.

paling penting about our engagement dengan pencipta. we put trust in Allah and never under estimate the powerful of doa.. every each time kita minta pada Allah. nak sale banyak.. nak anak sihat nak berjaya nak apa apa sahaja…

great transformation of life changing 2016 for My New Start 17 January 2017

  • hargai apa yang berlaku setiap hari.
  • thanks for good and bad. cherish every moments.
  • semoga its more happening and best December.
  • welcome 2017. yang penting tenang and sabar menuju maksud. life is short and love life biarlah hidup dengan dapat memberi manfaat kalau pun oraang tak suka. walaupun orang put down on you.. 

Shaklee bisnez growth slowly but surely. bisnez networking pun semakin berkembang.  insyaAllah yakin dengan automated bisnez by Shaklee. good luck untuk semua baby bisnez..


insyaAllah Suria cuba untuk jadi great humble biz lead. semoga sentiasa menunduk diri. 

man jada wa jada | barangsiapa yang berusaha dia pasti berjaya

cherish life . keep calm My New Start

My New Start

My New Start

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *