Baru ni kak Su telah menghadiri program keusahawanan yang dianjurkan oleh pihak MDEC. Memang best sebab ada speaker-speaker yang hebat berjaya dalam bidang perniagaan online berkongsi rahsia dan cara berniaga online. Yang sangat menarik golongan siswazah juga ada hadir sama timba ilmu cari pendapatan sampingan untuk pelajar.

Menarik kan… sambil belajar sambil dapat jana pendapatan. Gelombang generasi x y z sudah bermula di university – university dengan mereka mula diajar dan dilatih berniaga menggunakan platform internet tanpa perlu sewa premis. Pelajar yang hadir dan berjaya tu mereka bukan dari bidang perniagaan tau tapi yang ambil bidang kejuruteraan la perubatan la..

Dulu asal nak berniaga kita susah sebab perlu modal besar nak sewa tempat pikir lokasi. Tapi new era ni memang wave biznes online.. hakikat yang perlu kita terima. Jangan kita mengeluh ekonomi diri teruk tak boleh bersaing tapi kita tak ambil peluang.. Jom jika anda pelajar sila ambil peluang ini..

Kenapa Pelajar Perlu Pilih Biznes Shaklee ??

Shaklee sudah berada di jalan yang kedepan.. kerana sistem networking and online. Sebab itu sistem networking dan payment biznes shaklee telah di paten kan..

  • Modal permulaan serendah RM69 atau Percuma
  • Sistem pemasaran yang efective melalui online
  • Tanpa simpan stock
  • Tidak pernah gagal bayar pendapatan
  • Harga yang stabil
  • Stock yang sentiasa mencukupi
  • Jaminan keselamatan product jadi anda tak pening kepala untuk isu isu remeh.
  • Kualiti product bertaraf antarabangsa, selamat, natural dan terbukti berkesan secara klinikal
  • Program pengetahuan product sentiasa terkini dan percuma
  • Peluang percutian ke luar negara percuma
  • Biznes boleh diwariskan
  • Support group yang terbaik
  • Penyata pendapatan Shaklee sah diterima oleh pihak bank
  • Boleh dijalankan dimana-mana
  • Tidak ganggu waktu anda belajar
  • Boleh diteruskan jika mahu bekerja pula
  • Biznes mudah jika susah kak Su pun tak nak buat. hehe

Kelebihan Jika Anda Punya Pendapatan Ketika Belajar

  • Dapat bayar pinjaman pelajaran lebih cepat tanpa tunggu pekerjaan baru
  • Dapat beli rumah sendiri awal
  • Ada simpanan kecemasan
  • Sentiasa ada wang untuk perkara kemahuan tanpa susah kan ibu bapa
  • Boleh bersedekah, infaq dan keluar zakat
  • Biznes sudah stabil kerana bermula awal
  • Bantu adik beradik lain belajar
  • Bantu ibu bapa yang semakin berumur awal
  • Dapat buat simpanan perkahwinan awal
  • Melancong satu dunia

InsyaAllah dimana ada kemahuan pasti anda boleh berjaya. Ingat siapa yang berusaha pasti akan berjaya, Dulu kak Su masa zaman belajar di UniKL pun dah mula berniaga. Alhamdulillah best sangat. Sebab kita tak terbeban sangat jika terlambat dapat pekerjaan selepas graduasi.

Jadi Mahukah Anda Tambah Pendapatan RM300 ~ RM5,000  Tanpa Ganggu Jadual Anda Sebagai Pelajar?

Jika mahu hubungi kak Su segera..

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

KITA GUIDE SAMPAI JADI INSYALLAH!!

 

siswa jana pendapatan

 

pendapatan sampingan untuk pelajar

Antara Mereka yang Ambil Peluang Ilmu pendapatan sampingan untuk pelajar.. Rugi jika anda pelajar tidak bertindak segera.

Gambar Ihsan : Instagram Peserta eUsahawan Dari Kalangan Pelajar

 

Kelebihan Jana Pendapatan Sampingan Sambil Belajar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *