Hi semua.. Assalamualaikum. Saya Suria , Saya merupakan pengedar Shaklee Cyberjaya yang sangat komited. Jika anda mahukan produk Shaklee ready stock terus dihantar ke kawasan rumah anda, boleh la hubungi saya segera. Pastinya ini akan menjimatkan masa dan wang anda. InsyaAllah service memang terbaik.

Pengedar Shaklee Cyberjaya Ready Stock For COD

Atas pengalaman makan sendiri produk Shaklee secara tak langsung saya telah mulakan biznes Shaklee secara serius.

Saya bermula dengan Shaklee setelah mengalami Shaklee effect yang awesome, saya berminat untuk study tentang kelebihan produk Shaklee yang lain. Dan mula mencuba satu persatu produk Shaklee.

Hari ini, boleh tanya saya. Yang mana saya tak pernah makan? Almost semua produk Shaklee saya dah cuba. Dah penah rasa HEALING CRISIS, dah rasa jugak KEBERKESANAN terhadap masalah saya, dan sekarang saya rasa saya boleh handle satu persatu masalah yang customer hadapi.

Saya user, saya seller, saya akan consult lifetime selagi ada pembelian dengan saya. jadi tak rugi beli dengan saya. insyaAllah

Nak cuba HOME DEMO YOUTH?? <<<<klik sini

Pengalaman Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Pengambilan supplements Shaklee bermula kerana hendak sihat. sudah berpuluh jenama supplements dimakan tapi masih tak serasi. kenapa makan banyak banyak supplements???

sebab saya pengidap tegar eczema. mak saya akui masa mengandungkan saya dia masih kurang ilmu dan cara pemakanan yang terbaik susah nak dapat ketika itu. tapi mak bertindak pantas,

Walaupun agak lambat tetap mak bermula juga. Dia beri saya supplements dan rawatan steroid untuk bantu kurangkan eczema. tapi tetap gejala eczema datang dan pergi.

Masa berlalu dan bila diri sendiri sudah dewasa dan hamil saya teruskan makan supplements dan belajar apa yang perlu dan tak perlu diambil ketika hamil dan macam mana nak kawal eczema tanpa steroid sampai sekarang.

Dalam pada masa yang sama tak mahu anak-anak saya punya eczema juga. Dengan izin Allah saya dan keluarga serasi bersama supplements Shaklee yang terbaik dan selamat

pantang makan ketika hamil adalah untuk bayi
pantang makan selepas kelahiran adalah untuk ibu

Di Shaklee rata rata semua ahli bermula kerana anak dan keluarga. kesihatan optimum keutamaan mereka.
sebagai mak , anak, adik dan kakak.. penting bagi saya memastikan ahli keluarga saya sihat. penting juga memastikan mereka gunakan produk kesihatan yang selamat

Jadi saya yakin dengan Shaklee kerana setiap produk yang dikeluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar. sayang alam sekitar untuk masa depan anak anak kita. apabila memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

Semua Kekaguman Dengan Shaklee Atas Sebab Ianya :
– sumber semula jadi
– punya ahli-ahli saintis yang telah membuat kajian di seluruh pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi.
– lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru, terutamanya bahan logam, racun serangga dan bermacam-macam bahan pencemaran yang lain
– meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk.
haii patut la ramai mak mak celik bijak diluar sana memilih Shaklee.

Baca Juga : Manfaat Jus Vivix

Hubungi Segera Pengedar Shaklee Cyberjaya

Nursuria 0193510266

disclaimer : Shaklee tidak menjalankan ujian ke atas haiwan dan juga pembungkusan produk adalah selamat dan bebas daripada sebarang toksin-toksin biophenol mahupun asid phthalates dan cecair toksik. ini yang membuatkan Shaklee benar-benar pasti bahawa setiap Produk Shaklee adalah 100% selamat digunakan. Terjamin.!!

Pengedar Shaklee Cyberjaya

Pengedar Shaklee Cyberjaya Ready Stock Sentiasa Ada Untuk COD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *