Pengedar Shaklee Putrajaya sedia ada untuk COD sekitar kawasan anda, sebab tak berbaloi kan nak postage satu Herbal Blend atau barang Shaklee yang lain. Lagi pula kalau terpaksa hendak cepat. Harini saya nak cerita pengalaman sebenar cara atasi melecur kulit akibat air panas.

Ini testimoni paling hot. Mana tak hot, Mikail Mirza punya la gembira lalala nak mandi untuk pergi sekolah tapi setting pada water heater adalah paling hot sebab pagi punya setting tak tukar semula ke normal. Suspen kan. Semoga testimoni Herbal Blend ini membantu hadapi melecur kulit kerana air panas.

Sambungan cerita benar ni, dia buka sahaja shower zasss terus menjerit. Aduhai sian rupanya badan terus melecur.. sejenis budak tak periksa rasa dulu air tu panas sangat atau hangat-hangat je

Lalu saya cepat-cepat lalu kan air sejuk kat kawasan terkena tu.. lepas tu sapu Herbal blend. Herbal blend juga salah satu cara atasi kulit melecur dengan berkesan. Ia juga banyak kegunaannya.

Lepas saya sapu Herbal Blend, badan dia rasa lega dan siap dia ada mood lagi untuk pergi sekolah walaupun menangis teruk sebelum itu sebab sakit.

Lebih kurang dua minggu sentiasa sapu herbal blend, kesan melecur sikit demi sedikit hilang, kulit tidak melembung dan takde kesan melecur dah. Kulit terbakar tu terkopek sendiri dan hasilnya kulit baru tumbuh cantik

amazinglee sungguh.. Alhamdulillah Herbal Blend ni memang tak pernah tak ada kat rumah.. asal segala cedera, sakit boleh guna. Lagi ianya sangat selamat untuk bayi hingga dewasa. InsyaAllah

Baca juga : Home Demo Youth Shaklee Cara Atasi Kulit Kusam

testimoni herbal blend atasi kulit melecurPengedar Shaklee Putrajaya

Banyaknya kegunaan Herbal Blend Shaklee yang sekarang menjadi rebutan ibu-ibu bijak.

Jom ikuti senarai kegunaan lain Herbal Blend:

Memang setiap rumah perlu ada satu untuk masa-masa kecemasan.

1. Gigitan nyamuk atau serangga
2. Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-gatal
6. Alergik
7. Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. Psoriasis
10. Tumit merekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut campak
17. Parut chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa demam
19. Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin

Lagi testimoni Cara atasi kulit melecur kerana minyak panas

Hubungi saya pengedar Shaklee Putrajaya segera untuk COD selain itu untuk pos ke serata Malaysia juga tiada masalah

NURSURIA 0193510266

pengedar shaklee banting

 

Pengedar Shaklee Putrajaya Dan Cyberjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *