Skincare bukan untuk wanita sahaja. Lelaki pun perlu. Kulit sihat penting bagi lawan radikal bebas dan sinaran UV punca kanser kerana kulit kan organ terbesar. Bahan utama daripada anggur muscadine dan ekstrak apple stem cell dari Apple Swiss sangat baik untuk cara atasi kulit kering. Inilah skincare untuk penjagaan muka lelaki yang terbukti berkesan dan 100% selamat. Skincare untuk lelaki yang paling jimat ye.

Kenapa Jimat?

semestinya tahan 2 bulan dan kerana berkonsentrasi tinggi penggunaan sedikit sahaja diperlukan dijangka tahan sehingga 4 bulan. berbaloi kan..

Youth Shaklee merupakan skincare premium sebaris dengan jenama terkenal seperti Estee Lauder, SKII malah ianya lebih baik kerana diciptakan daripada power of natural source, bahan botanical yang sangat berkesan dan selamat dijadikan skincare untuk lelaki tidak mengira usia dan jenis kulit bebas 2500 chemical berbahaya.

Penjagaan Muka Lelaki

YOUTH Shaklee Diuji selama 8 tahun dan mempunyai 8 paten terbaik untuk penjagaan muka lelaki.

Faktor kehidupan harini ini yang sangat stress menyebabkan kulit bertambah mudah rosak. Seharian bekerja di pejabat atau melawat tapak projek boleh menambah buruk keadaan kulit. Kulit menjadi lebih kering jika tidak dijaga dengan baik. Ini boleh menurunkan prestasi pekerjaan sedikit demi sedikit. Atasi segera!!

Selain dari jerawat, terlalu berminyak dan parut, lelaki pun ada masalah lain seperti:

Garis halus (kedutan).
Jeragat atau ‘Age Spot’.
Ruam.
Ekzema.
Kulit yang kusam.
Hitam atau lebam di bawah mata.
Kulit yang terlalu kering.
Kulit sensitif.
Luka yang susah sembuh.

Jadi, untuk semua masalah ni, anda sekurang- kurangnya perlukan pencuci muka untk lelaki yang sesuai sebagai asas penjagaan muka dari luaran.

Kenapa orang di Malaysia perlu krim pelembap SPF50?

Kerana matahari kita sangat panas dan membakar… SPF yg rendah tak mampu beri perlindungan maksimum kepada kulit. Cuaca panas dan lembap di Malaysia bermula dari bulan Januari berlanjutan ke bulan Disember ini akan beri kesan kering kepada kulit

Skincare Untuk Lelaki Terbaik Cara Atasi Kulit Kering

skincare untuk lelaki

skincare untuk lelaki

skincare untuk lelaki

Bahan Yang Digunakan Di Dalam Youth Shaklee Untuk Penjagaan Kulit Muka Lelaki

#1. LOTUS JAPONICUS

YOUTH™️ Complex, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin

YOUTH™️ Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

Ni la kuasa botanical di dalam Youth ™️ yang memastikan pencuci muka selamat, toner selamat, uv protection selamat dan krim malam selamat. Serba-serbi selamat dan bagusnya dapat merawat kulit breakout atau rosak.

tak cuba tak tahu.. nah tengok testimoni cara atasi kulit kering dan muka berparut boleh dirawat dengan baik.

Bukti Shaklee Selamat Dan Berkesan

Testimoni Youth™️ Shaklee Penjagaan Muka Lelaki

skincare untuk lelaki

skincare untuk lelaki

Baca Juga : Testimoni Youth Dalam Masa 30 Hari Memang Menakjubkan


skincare untuk lelaki

Hubungi saya segera untuk mendapatkan khidmat nasihat secara exclusive

Nursuria 0193510266

Pengedar Shaklee Cyberjaya

 

 

 

Penjagaan Muka Lelaki Cara Atasi Kulit Kering Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *