Hai assalamualaikum semua. Hari rabu 7/6/2017 lepas Suria berpeluang iftar di Restoran Makanan Arab Sindbad KL. Makanan Arab yang berasal dari negara Iraq ini memang sedap dan rasa tidak jemu untuk di makan berulang kali. Sesuai tau dengan mereka yang sedang menjaga pemakanan dan kesihatan.. Restoran Makanan Arab Sindbad KL Selesa Dan Harga Berpatutan ni di mana ya..?

makanan arab murah

Restoran Makanan Arab Sindbad KL Selesa Dan Harga Berpatutan

Sempena Ramadhan 2017 ini, mereka adakan buffet Ramadhan yang memang berpatutan harganya. Untuk dewasa RM35 manakala kanak-kanak RM20. Boleh la makan sepuas hati.. eh secukup rasa. Perlu juga berpada ye. Kesihatan tetap keutamaan kita semua.

Restoran Sindbad ni kan ada ruangan khas untuk family yang sangat privacy dan juga ruang makan yang casual. So ada pilihan la dan ikut kesesuaian pengunjung. Ruang dalam restoran ini dihias ala rumah di Iraq.. ada ruangan solat tapi bagi kaum hawa better bawa sendiri telekung.

makanan arab murah

makanan arab murah

makanan arab murah

makanan arab murah

Jom Suria kongsikan antara menu makanan yang ada disitu..  Nasi arab ni menggunakan beras basmathi jadi kurangla berkanji dan tak muak nak makan banyak.. dah menjadi kebiasaan masa kini orang Malaysia menerima makanan Arab dan sangat digemari.. kalau la teringat kenangan ketika ziarah umrah atau haji makan nasi Arab, ni la alternative way nya..

makanan arab murah

makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah makanan arab murah

Ni alamat penuh restoran Sindbad KL and Hotel

Behind Berjaya times Square
For booking call or whatsapp 0162111296
Jalan kg dollah off jalan pudu, 55100, Kuala Lumpur
Free Parking

 

10% discount for earlier booking
Selamat berbuka puasa
Ramadhan Kareem

**tertakluk sepanjang Ramadhan 2017

Selepas waktu berbuka, restoran dibuka seperti biasa untuk sebarang order ala Carte sehingga jam 2 pagi setiap hari. Boleh la datang bawa rakan rakan sebab tempat ni sesuai untuk dijadikan tempat bertemu atau meeting point.

Restoran Makanan Arab Sindbad KL Selesa Dan Harga Berpatutan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *