Assalamualaikum semua. Kita perlu vitamin kerana vitamin membekalkan nutrien yang tubuh kita tak boleh dapat dari makanan kita dan lagi kerana vitamin Shaklee selamat dan berkesan

Walaupun kita rasa kita dah makan cukup semua vitamin, tapi ingat fakta ni :

  1. Nutrien dalam makanan harini sudah berkurangan kerana tanah pertanian dah kurang berkualiti.
  2. Pemakanan kita yang tidak seimbang. Lebih-lebih lagi kalau yang terpaksa makan luar.
  3. Pencemaran alam termasuklah asap kereta, radiasi (henpon, komputer, barang letrik), asap kilang, habuk construction, etc. semua ni menyumbang kepada penghasilan radikal bebas yang boleh merosakkan sel tubuh kita dan menyebabkan kanser!
  4. Kita kerap stress. Setiap kali kita stress, sebenarnya ia memberi kesan kepada kolesterol kita (walaupun rasa dah tak makan makanan berlemak).
  5. Barangan yg kita guna banyak mengandungi bahan kimia. walaupun kita rasa dah makan & guna produk organik, tapi bahan-bahan kimia ni tersembunyi dalam barang plastik, dakwat, cat, baju, kasut dan sebagainya.
  6. Banyak lagi faktor-faktor yang merosakkan badan kita.

Persoalannya, antara:-

(i) Makan ubat bila dah sakit
ATAU
(ii) kawal dan jaga sebelum sakit dengan Shaklee

yang mana korang nak pilih?

Mestila Perlu Pilih SIHAT Dengan Shaklee.. Kerana Shaklee Selamat Dan Berkesan

#1 SHAKLEE ADA CLINICAL RESEARCH YANG DITERBITKAN.

Banyak company suplemen yang claim diorang ada studies, tapi mostly tak dipublish pun, hanya di kalangan diorang-diorang sahaja. tapi Shaklee punya research diterbitkan dalam Scientific Publication, 90 daripadanya adalah jurnal yang “peer reviewed”. Kiranya GOLD STANDARD lah di kalangan jurnal-jurnal saintifik.

dan clinical research ni… suplemen tak payah buat pun sebenarnya. Ubat-ubatan yang kena buat, tapi Shaklee buat.

#2 SHAKLEE GUNA BAHAN-BAHAN DARI ALAM SEMULAJADI.

Bukan campur2 bahan kimia dalam lab dan taraaaaa jadi seketul vitamin, bukannnn. Semuanya datang dari alam semulajadi… daun-daun, akar-akar, pucuk-pucuk…. digabung dalam satu botol – SHAKLEE.

#3 STRICT INGREDIENT TESTING.

BANYAK SGT produk Shaklee dah takde di pasaran sebab masalah bahan mentah. Shaklee akan check ketulenan setiap bahan2 yang digunakan, Ladang2 yg hantar bahan-bahan mentah tu ingat senang-senang je ke boleh hantar…? tidak tidak…. Shaklee akan test dulu utk pastikan betul-betul diroang ni betul2 oganik dan bebas dari segala macam racun serangga, racun rumpai dan sebagainya. ehhh ingat senang ke nak tanam skala besar secara organik? Kalau ada sikit trace pun Shaklee akan rejecttt. Nexttt.

#4 SHAKLEE SELALU BEKERJASAMA DGN UNIVERSITI TERNAMA & PROFESOR HEBAT. Kalau baca jurnal-jurnal dalam Health Resource tu, bukan nama saintis Shaklee je kat jurnal  tu, tapi profesor dari macam-macam universiti. Takkan universiti nak kerjasama kalau produk tidak selamat kot????

Kenapa Perlu Beli Product Shaklee Dari Saya..

Saya sendiri pengguna tegar supplemen Shaklee. Semua supplemen perlukan konsultasi dari yang pakar. Saya sering hadir ke kelas-kelas nutrisi anjuran Shaklee. Ini semua membantu para pelanggan saya supaya dapat makan Shaklee dengan berkesan ditambah dengan pengalaman selama 4 tahun ini…

Saya menyediakan konsultasi berterusan termasuk panduan pengambilan suplemen khas untuk pembeli yang membeli dengan saya sahaja.

Saya boleh membuat penghantaran supplemen Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk ke luar negara.

Jadilah pengguna yang sangat bijak. InsyaAllah

Jadi macam mana nak dapat kan vitamin ni ye.. Boleh hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma tentang cara atasi pedih ulu hati ketika mengandung.

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

 

Vitamin : Kenapa Perlu Makan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *