Hi semua… nama penuh saya Siti Nursuria bt Turano. Sebelum ni saya bekerja sepenuh masa di bahagian kejuruteraan penyelengaraan pesawat Malaysia Airlines. Tetapi sejak Sept 2015 saya sudah sepenuh masa menguruskan perniagaan Shaklee yang sebelum ini hanya dijalankan secara separuh masa. Saya juga pengedar Shaklee Shah Alam yang aktif.

Dengan Shaklee banyak peluang saya berkongsi manfaat produk terhadap kesihatan kita. Produk Shaklee sememangnya telah saya gunakan sejak tahun 2013. Ianya terbukti selamat, berkesan dan semulajadi untuk digunakan oleh seisi keluarga.

Secara tidak langsung pendapatan juga boleh diperolehi dengan perniagaan Shaklee dan dapat masa yang lebih dan berkualiti juga dapat diberikan kepada keluarga.

Selain itu adik saya sendiri seorang atlet para negara dalam acara basikal adalah pengguna produk Shaklee dan ini membantu dia fokus dan mempunyai kesihatan pada tahap yang optimum.

Rasa Sihat & Lebih Baik

Setiap perjalanan kesihatan dan kesejahteraan memerlukan panduan. Saya berada di sini untuk membantu anda menjalani kehidupan yang lebih sihat, lebih bahagia dan kaya dengan gaya hidup Shaklee.

Melalui tubuh badan yang sihat, hidup di rumah yang bersih dan membina kekayaan di sepanjang perjalanan kehidupan, saya percaya bahawa sesiapa dapat mencapai gaya hidup yang penuh dengan kebahagiaan dan kebebasan.

Jom ketahui bagaimana produk Shaklee dapat membantu anda mencapai matlamat kesihatan dan kesejahteraan anda.

Hari demi hari keluarga Shaklee semakin membesar dan patut disyukuri. Doakan semoga saya lebih suksess and keep the momentum untuk terus bantu ramai orang mendapatkan kesihatan yang optimum. InsyaAllah

consistency is the key . empire not built in one day . ALHAMDULILLAH

pengedar shaklee banting