Hi semua… nama penuh saya Siti Nursuria bt Turano. Sebelum ni Suria bekerja sepenuh masa di bahagian kejuruteraan pesawat Malaysia Airlines. tetapi sejak Sept 2015 Suria sudah sepenuh masa mengurus perniagaan Shaklee yang sebelum ini hanya dijalankan secara separuh masa. Saya juga pengedar Shaklee Shah Alam yang aktif.

Dengan Shaklee banyak peluang pendapatan yang Suria perolehi. masa yang lebih dan berkualiti juga dapat diberikan kepada keluarga.

Hari demi hari keluarga Shaklee semakin membesar dan patut disyukuri. Doakan semoga saya lebih suksess and keep the momentum untuk terus bantu ramai orang mendapatkan kesihatan yang optimum. InsyaAllah

Rasa Sihat & Lebih Baik

Setiap perjalanan kesihatan dan kesejahteraan memerlukan panduan. Saya berada di sini untuk membantu anda menjalani kehidupan yang lebih sihat, lebih bahagia dan kaya dengan gaya hidup Shaklee.

Melalui tubuh badan yang sihat, hidup di rumah yang bersih dan membina kekayaan di sepanjang perjalanan kehidupan, saya percaya bahawa sesiapa dapat mencapai gaya hidup yang penuh dengan kebahagiaan dan kebebasan.

Jom ketahui bagaimana produk Shaklee dapat membantu anda mencapai matlamat kesihatan dan kesejahteraan anda.

consistency is the key . empire not built in one day . ALHAMDULILLAH

pengedar shaklee banting