Assalamualaikum… Saya nak berkongsi testimoni pelanggan yang baru-baru ni ambil set supplemen untuk bantu Atasi Masalah Tibi Secara Semulajadi Dan Berkesan. Seperti biasa pelanggan seperti mahu tidak mahu untuk mencuba. Tapi saya yakinkan pada dia bahawa dari berterusan di biarkan sakit itu tanpa sebarang ikhtiar lain juga satu kerugian. Sekurangnya kena cuba selain harapkan rawatan dari hospital.

Malam tu saya ke ward lelaki Hospital Ampang atas permintaan pelanggan. Sampai sahaja memang agak terkejut dengan keadaan beliau yang dah kurus sangat, saya tak punya masa yang lama. Jadi bagi penerangan ringkas dan cara macam mana hendak makan supplemen Shaklee. Dia ambil mulanya

testimoni tibi

 

# 1 Nutriferon – Meningkatkan imuniti tubuh dengan mendorong penghasilan interferon semulajadi di dalam tubuh. Ia mampu mengurangkan/mengelakkan simptom alergi

Atasi Masalah Tibi Secara Semulajadi Dan Berkesan

#2 Garlic Complex – Membantu meningkatkan pertahanan tubuh terhadap alergi untuk pesakit asthma atau infeksi paru-paru.

 

Nak tahu….. apa kesan serta merta dia rasa selepas makan satu sachet Nutriferon Dan Garlic Complex …????

testimoni tibi

Testimony tibi

Testimony tibi

Hah jawapannya.. dia rasa lebih tenang dan dada jadi lapang dan lega serta merta selepas satu sachets Nutriferon. Keesokan paginya dia mula makan garlic secara konsisten..

Atasi Masalah Tibi Secara Semulajadi Dan Berkesan

Selepas mengalami sendiri perubahan diri… pelanggan saya mahu upgrade vitamin dia.. Now already consume VIVIX dan Omega Guard.. Dah jadi set lengkap supplements untuk atasi masalah tibi..

Apa set lengkap tu..??

VIVIX

OMEGA GUARD

NUTRIFERON

GARLIC COMPLEX

Kenapa Perlu Beli Product Shaklee Dari Saya..

Saya sendiri pengguna tegar supplemen Shaklee. Semua supplemen perlukan konsultasi dari yang pakar. Saya sering hadir ke kelas-kelas nutrisi anjuran Shaklee. Ini semua membantu para pelanggan saya supaya dapat makan Shaklee dengan berkesan ditambah dengan pengalaman selama 4 tahun ini…

Saya menyediakan konsultasi berterusan termasuk panduan pengambilan suplemen khas untuk pembeli yang membeli dengan saya sahaja.

Saya boleh membuat penghantaran supplemen Shaklee ke seluruh Malaysia termasuk ke luar negara.

Jadilah pengguna yang sangat bijak. InsyaAllah

Jadi macam mana nak dapat kan vitamin ni ye.. Boleh hubungi saya dan dapatkan konsultasi percuma tentang cara atasi masalah tibi.

PAKAR SHAKLEE ANDA SEPENUH MASA

NURSURIA

Pengedar Shaklee Selangor

Call | SMS |WhatsApp

019 – 351 0266

Email:

Nursuria@yourliveamazing.com

 

 

 

Testimoni : Atasi Masalah Tibi Secara Semulajadi Dan Berkesan
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *