Umum mengetahui YOUTH adalah rangkaian penjagaan kulit berkualiti premium dari Shaklee, ia terbukti membantu ramai orang kelihatan lebih muda. Jom ikuti Testimoni Youth Shaklee. Testimoni sebenar seorang leader yang telah menggunakan YOUTH julung kalinya di Malaysia dan juga beberapa testimoni lain.

Piawaian ketat telah dijalankan untuk testimoni ini. Bukan sekadar ambil gambar sebelum dan selepas. Shaklee menggariskan panduan ketat sebelum testimoni dikeluarkan.

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

Dalam beberapa acara sebagai ahli FAC, Master Lyna Noh berpeluang untuk mencuba Shaklee YOUTH ni dulu. Alang-alang dah ada, saya sebagai suami pun curik-curik lah pakai. Ye lah, Shaklee asik kata bagus.

Iye ke bagus???

Saya ni antara majority lelaki yang malas cuci muka. Cuma basuh masa ambil wudhu tu je lah. Pernah pakai macam-macam skincare yang murah-murah yang ada kat Guardian bagai. Tapi kulit muka saya ni super damn sensitif, dry & oily; which macam perfect combo for disaster lah. Mmg macam2 masalah timbul bila pakai pencuci muka yg cuma iklan di TV, tapi haram takde research ni.

The last skincare, ialah Derma******. Siapa pernah pakai brand ni, tahu lah betapa mahalnya satu botol pencuci muka tu. The last time beli, RM200+. Tu belum masuk lain-lain. Dah, nak buat macam mana. Bagi yang tak tahu, ini antara nasib yang ada kulit muka kering & berminyak ni kena hadap. Namun, berhenti jugak, sbb mcm tak nampak effect.

Tapi Shaklee YOUTH, lain sangat.
Paling suka, ia mmg di design untuk semua jenis kulit. So kulit kering ke, kulit berminyak ke, kulit normal ke, semua boleh pakai. Dengan kata lain, lepas beli nanti, korg boleh share dengan pasangan masing2, tak kira lah apa pun jenis kulit korg berdua, bertiga, berempat mahupun berlima. Nak share dengan mak & adik beradik pun boleh, kalau korg mmg duduk sama. Cuma, lagi laju lah habis.

Bila pakai, memang rasa gentle sangat kat kulit. Takde rasa kasar atau sabun semacam foamy sangat tu. Dan lebih best, tak rasa kering langsung lepas bilas. Siapa kulit kering macam saya, faham lah betapa stretch & tegang kulit muka kalau cuci guna pencuci yang bukan2 tu. Sbb tu, lagi elok tak cuci muka. Ahaha

Kemudian, toner. Toner YOUTH ni takde la rasa sejuk masa mula2 kena kulit muka macam toner biasa. Malah, rasa macam air biasa je. Buat kita feel SO natural. Dan of cos, toner ni tak melekit2. Begitu juga moisturizer. Tak buat kulit muka nampak berminyak, walaupun minyak muka saya ni lagi sikit je cukup buat masak.

Lain barang dalam YOUTH tu, haih, letih plak nak taip panjang-panjang. Cuma tang serum tu, mmg best gila! dah basuh muka sbb ambik wudhu pun, terasa masih di kulit muka. rupa-rupannya, dia mmg menyerap masuk ke kulit, bukan takat luaran saja. so, sesuailah untuk muslim/muslimat yang selalu kena ambil wudhu ni pakai.

Apa Effect lepas pakai?

Baru beberapa hari je pakai. Tapi akachan cakap “nampak makin cerah & makin sekata”. Alhamdulillah. Ada lah sinar harapan nak ploles muka jambu sikit lepas ni. Betul ke idok yg akachan cakap tu, korg intai lah sendiri masa BLNC bulan depan. *ada jugak yg intai2 muka den masa group photo karang nih.

Master Zainul

tati skincare

Testimoni Youth Shaklee Skincare 30 Days Challenge Bukti Keberkesanan Yang Mengangumkan

set kecantikan shaklee set kecantikan shaklee set kecantikan shaklee tati skincare tati skincare TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

Kenapa Youth Shaklee Dipercayai

Shaklee telah membuat komitmen untuk mencipta inovasi dalam bidang kesihatan semula jadi selama lebih dari 60 tahun. Setelah bertahun-tahun inovasi ini telah membantu untuk menghasilkan set penjagaan kulit ke tahap seterusnya dengan YOUTH.

Tidak seperti penjagaan kulit biasa, teknologi canggih kami dalam YOUTH bertindak sehingga tahap sel kulit anda. Testimoni Youth Shaklee

100% wanita yang menggunakan Shaklee YOUTH secara klinikal telah terbukti mempunyai kulit yang lebih muda! Kita dapat melakukan ini tanpa menggunakan bahan kimia dan aditive keras yang sering dijumpai di dalam produk penjagaan kulit lain.

Malah, kami mempunyai senarai lebih daripada 1500 bahan-bahan berbahaya yang anda tidak akan dapati dalam YOUTH. Dengan memanfaatkan kuasa botani Shaklee telah menemui bagaimana menjadikan kulit anda kepada satu dekad yang lebih muda

Baca juga : 7 Kelebihan Dan Keistimewaan Youth Skincare Shaklee Yang Wow

Mesti semua tak sabar nak dapatkan product terhebat ini. Jom dapatkan pada March 2018 kerana sudah mula dijual kepada umum. Hubungi Suria segera ye untuk konsultansi exclusive yang membeli dengan saya. insyAllah tidak akan sia-sia perlaburan jangka masa panjang untuk kulit yang sihat sedekad

 

 

Testimoni Youth Dalam Masa 30 Hari Memang Menakjubkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *